DOGBAR е официален вносител на SAM’S FIELD  – СУПЕРПРЕМИУМ клас кучешка и котешка храна, повишаваща имунитета и гарантираща добро здраве и жизненост на вашите любимци. SAM'S FIELD е храна за кучета и котки, която отговаря напълно на природните им хранителни потребности спрямо тяхната възраст, породна принадлежност и физиологично състояние. Уникалните и добре балансирани рецепти с високо съдържание на прясно месо и животински протеин в комбинация с плодове и зеленчуци, както и специално подбраните мазнини, допринасят за правилното храносмилане и ефективно усвояване на хранителните вещества от организма на нашите любимци. 

Богатият асортимент на SAM'S FIELD включва храни за кучета от малки, средни и големи породи, както и храни за кучета от всички възрасти – от малки кученца до най-възрастните им събратя. Портфолиото на SAM'S FIELD предлага и храни за кучета и котки със специални хранителни потребности, хипоалергенни формули, такива без зърнени съставки, или с ниско зърнено съдържание. Разнообразни по състав и вкусови характеристики, консервите на SAM'S FIELD и гранулираните храни са с високо съдържание на първокачествено телешко, пилешко или агнешко месо, както и риби от най-висок клас – сьомга и херинга.

Храните за котки на SAM'S FIELD също са ориентирани към различните възрастови групи – от храни за малки котенца, до пораснали котета и възрастни котки. Портфолиото за котешка храна включва паучове SAM'S FIELD, както и гранулирана котешка храна SAM'S FIELD. Всеки продукт е с високо съдържание на първокачествено месо, зеленчуци и натурални съставки, без пшеница и царевица.

DOGBAR e официален вносител и дистрибутор и на УЛТРАПРЕМИУМ храните за кучета RIVERWOOD, както и на СУПЕРПРЕМИУМ храните FITMIN.

В DOGBAR обичаме животните и се стремим да предложим най-доброто за тяхното пълноценно хранене и здравословен начин на живот. В DOGBAR всичко е СУПЕРПРЕМИУМ – Вие, нашите клиенти и Вашите любимци, продуктите ни и разбира се качеството на работата ни!

Стремим се да Ви предложим оптимално съотношение цена-качество на международно утвърдени марки за кучета и котки на храни от най-висок клас. В портфолиото ни можете да откриете богато разнообразие от храни с хипоалергенни формули, без глутен, без зърнени съставки, с високо съдържание на прясно месо или риба, богати на плодове и зеленчуци.

Винаги може да разчитате на съвет и консултация от ветеринарните лекари в нашия екип!